Порівняння

Політика конфіденційності: повна версія та оновлені дані

Дата набуття чинності: 22 листопада 2022 р.

Ми працюємо, щоб надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу за доступними цінами. Цю редакцію Політики конфіденційності персональних даних (далі — Політика) складено відповідно до вимог закону України «Про захист персональних даних». Політика визначає порядок обробки персональних даних Користувачів та заходи щодо забезпечення безпеки цих даних. Політика діє щодо всіх текстових, графічних, відео та інших матеріалів на сайті компанії W8 Shipping, а також регулює обмін інформацією між власниками майданчика та Користувачами під час використання сайту.

Зміст:

  1. Основні терміни/поняття
  2. Основні положення
  3. Предмет Політики конфіденційності
  4. Мета збору персональних даних
  5. Способи та терміни обробки особистих даних Користувача
  6. Зобов’язання сторін
  7. Відповідальність сторін
  8. Вирішення конфліктів
  9. Додаткові умови

1. Основні терміни/поняття

1.1 У запропонованій Політики конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1 Адміністрація сайту (далі — Адміністрація) — особи, в обов’язки яких входить управління даними на сайті. Вони виступають від імені компанії W8 Shipping та обробляють персональні дані Користувачів. Ці співробітники встановлюють цілі обробки та склад особистих даних, а також операції, які здійснюються з конфіденційною інформацією користувачів сервісу.

1.1.2 Особиста інформація — дані Користувачів, які безпосередньо чи непрямо відносяться до конкретної фізичної особи.

1.1.3 Обробка особистої інформації — операції та дії, які проводяться з даними Користувача.

Адміністрація має законне право використовувати автоматичні засоби запису та обліку особистої інформації користувачів для того, щоб систематизувати, записувати, зберігати та відтворювати отримані відомості. Крім того, Адміністрація може блокувати, видаляти та відкривати доступ третім особам до інформації Користувача, якщо це необхідно.

1.1.4 Конфіденційність даних Користувача — низка правил, яких дотримується Адміністрація, щодо доступу до індивідуальної інформації користувача. Представники W8 Shipping під час роботи з особистими даними діють виключно за законом України. Без згоди Користувача його особисті дані не поширюються та не передаються третім особам.

1.1.5 Користувач майданчика w8shipping.ua — це фізична особа, яка безпосередньо має доступ до сайту Компанії за допомогою мережі Інтернет.

1.1.6 Cookies — частина особистих даних Користувача, яка обробляється та надсилається веб-сервером на пристрій Користувача та зберігається у його Веб-браузері. Ці невеликі файли з ім’ям та іншими реєстраційними даними дозволяють Компанії розпізнавати (ідентифікувати) Користувача при повторному відвідуванні сайту.

1.1.7 IP-адреса — унікальна мережна адреса, яка ідентифікує пристрій у глобальній або локальній мережі. Вона реалізується за стандартним протоколом IP.

2. Основні положення

2.1 Користувач, який за допомогою Веб-браузера намагається отримати або завантажити інформацію з порталу w8shipping.ua, погоджується з Політикою конфіденційності, що діє, у тому числі й обробкою персональних даних.

2.2. У випадку, коли Користувач не погоджується з будь-якими положеннями Політики та не хоче надавати Адміністрації якісь особисті дані шляхом файлів Cookies, він має негайно залишити сайт w8shipping.ua.

2.3 Положення цієї Політики застосовуються виключно до сайту w8shipping.ua. Адміністрація та керівництво компанії W8 Shipping не несуть відповідальності за роботу інших веб-ресурсів, на які Користувач може перейти з майданчика w8shipping.ua за вказаним посиланням.

2.4 Адміністрація не несе відповідальності за персональні дані Користувача, які він надає.

3. Предмет Політики конфіденційності

3.1 Чинна Політика встановлює та регламентує правила поведінки Адміністрації при роботі з даними Користувачів. Адміністрації забороняється розголошувати конфіденційну інформацію Користувачів, тому що за це КК України передбачено кримінальну відповідальність (стаття 182). Компанія W8 Shipping робить все можливе, щоб захистити інтереси Користувачів. Тому вся отримана на запит Адміністрації інформація (при реєстрації, оформленні замовлень) суворо захищається.

3.2 Персональні дані, які дозволені Політикою для збору, аналізу та обробки:

3.2.1 Прізвище, ім’я та по-батькові Користувача інтернет-ресурсу w8shipping.ua

3.2.2 Номер телефону Користувача

3.3 Захищені порталом дані, що автоматично передаються під час перегляду Користувачем веб-сторінок або рекламних блоків на сайті w8shipping.ua:

3.3.1 Користувачеві, який відмовляється від передачі файлів Cookies, будуть недоступні деякі рекламні блоки, а також важливі сторінки сайту.

4. Мета збору персональних даних

4.1 Адміністрація використовує особисту інформацію Користувачів з метою:

4.1.1 Ідентифікувати кожного Користувача, зареєстрованого на w8shipping.ua.

4.1.2 Забезпечити Користувачеві доступ до матеріалів сайту та до індивідуально настроєних джерел сервісу.

4.1.3 Встановити з Користувачем зворотний зв’язок для повідомлення про вигідні пропозиції, знижки та акції. Сюди також входять оповіщення про запити, послуги, заявки тощо.

4.1.4 Гарантувати Користувачеві технічну підтримку у разі виникнення проблем, пов’язаних з ефективністю роботи сайту.

4.1.5 Надати Користувачеві різноманітну рекламну продукцію, оновлення цінової політики, розсилку новин та іншу інформацію, пов’язану з діяльністю компанії W8 Shipping або її партнерів.

4.1.6 Проводити інформаційно-рекламні заходи, якщо Користувач дав на це згоду.

4.1.7 Надати Користувачеві доступ до сайтів та сервісів партнерів для отримання супутніх послуг або товарів.

5. Способи та терміни обробки особистих даних Користувача

5.1 Персональні дані Користувача обробляються технічними засобами, які не суперечать чинному законодавству України. Адміністрації дозволяється використовувати автоматизовані засоби, щоб збирати та обробляти дані. Період обробки необмежений.

5.2. За законом особиста інформація Користувача може бути передана представникам державної влади України згідно з поточним законодавством. Порядок передачі регламентується спеціально розробленими нормативно-правовими актами.

5.3 Адміністрація повинна повідомити Користувача про втрату/видалення або нелегальне розголошення персональних даних.

5.4 Адміністрація застосовує організаційні та технічні способи для комплексного захисту інформації Користувача. У результаті треті особи не можуть ці дані змінити, скопіювати чи розповсюдити.

5.5 Адміністрація вживає всіх необхідних заходів, щоб запобігти можливим збиткам від несанкціонованого поширення або видалення особистих даних Користувачів.

6. Зобов’язання сторін

6.1 Користувач сайту w8shipping.ua повинен:

6.1.1 Надати персональні дані, необхідні для коректної роботи з порталом.

6.1.2 Оновити або доповнити персональну інформацію, якщо відбулися зміни.

6.2 Адміністрація зобов’язана:

6.2.1 Використовувати отримані від Користувача дані тільки для цілей, зазначених у цій Політики.

6.2.2 Захищати та зберігати в таємниці персональні дані, а також не розголошувати їх без письмової згоди Користувача. Закон України забороняє Адміністрації продавати, обмінювати, публікувати та розповсюджувати особисту інформацію Користувача. Винятком слугує передача даних представникам державної влади у порядку, встановленому законом.

6.2.3 Вживати всіх запобіжних заходів, аби захищати конфіденційну інформацію відповідно до встановленого порядку.

6.2.4 Заблокувати або видалити особисті дані на запит Користувача або його законного представника. Також ці операції проводяться у разі звернення уповноваженого органу захисту інтересів суб’єкта.

7. Відповідальність сторін

7.1 Адміністрація несе юридичну та матеріальну відповідальність за шкоду, завдану несанкціонованим поширенням даних Користувача. Виняток — збитки, які зазнав Користувач у випадках, передбачених пунктами 5.2 та 7.2 поточної Політики.

7.2. При втраті або розголошенні персональних даних Користувача Адміністрація не несе відповідальності, якщо інформація:

7.2.1 Стала публічною до її розголошення.

7.2.2 Отримана третьою стороною до її передачі Адміністрації сайту в порядку, встановленому поточною версією Політики.

7.2.3 Була розголошена з дозволу Користувача.

8. Вирішення конфліктів

8.1 Пріоритетом компанії W8 Shipping є добровільне вирішення спірних моментів до звернення Користувача до судових інстанцій України для захисту своїх інтересів. Усі суперечки між Користувачем та Адміністрацією з’ясовуються письмово.

8.2 Одержувач письмової претензії протягом 30 календарних днів (з дня одержання документа) повинен письмово повідомити заявника про результати розгляду скарги.

8.3 У разі, якщо конфлікт між сторонами не вирішується мирним шляхом, він передається на розгляд судовим органам відповідно до чинного законодавства України.

8.4 Відносини між Користувачем та Адміністрацією регулюються як чинною версією Політики, так і Законом України.

9. Додаткові умови

9.1 Адміністрація має право вносити зміни до Політики конфіденційності без попередження Користувача порталу.

9.2 Нова Політика набирає чинності з моменту її публікування на веб-ресурсі.

9.3 Заявки з пропозиціями та питаннями можна залишати менеджерам компанії у розділі «Контакти».

Залишилися питання?

Наш менеджер охоче відповість на кожне з них

Соціальні мережі:

Філіали W8 Shipping


  • Gerb Київ

    Київ

    вул. Жилянська 68 Київ, Київська обл. 02000
    на карті
  • Gerb Дніпро

    Дніпро

    вул. Ніла Армстронга 2-Д, офіс №409 Дніпро, Дніпропетровська область 49000
    на карті
  • Gerb Одеса

    Одеса

    вул. Академіка Філатова 2, корп. 1 Одеса, Одеська область 6508
    на карті
  • Gerb Харків

    Харків

    Працює дистанційно

  • Gerb Львів

    Львів

    вул. Андрія Сахарова 43 Львів, Львівська область 79026
    на карті

Для покращення роботи нашого сайту ми використовуємо анонімні дані, надані файлами cookies. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтесь з нашим використанням файлів cookie

Перейти до панелі інструментів